The 5-Second Trick For тест за бременност престо

Wiki Article

Така преди прегледа ще имате резултат от кръвното изследване, което ще комбинира с ултразвуковата диагностика.

Калкулатор за пола на бебето според рождените дати на родителите

Дали тази бременност е извънматочна, може да насочи единствено тестът ЧХГ. Това е специфично изследване за човешки хорионгонадотропин : при извънматочна бременност стойностите на този компонент нарастват много по-бавно, отколкото при нормалната.

Трябва да посетите гинеколог, за да се уверите, че пропуснатия период е знак за бременност.

Уверете се, че приемате достатъчно въглехидрати и течности. Бременността е най-неподходящото време за диети и ограничаване на храните.

Болките в гърба през бременността може да се дължат на наддаване на тегло, промяна в позата, хормонални промени и стрес.

Друг фактор, който трябва да се разгледа е кога настъпва имплантирането на оплодената яйцеклетка в матката. Няма да получите положителен резултат на теста за бременност, докато това не се случи. Въпреки че ЧХГ (Човешкият хорион гонадотропин – хормон, който се отделя по време на бременност и който дава положителен резултат при тестовете за бременност) се произвежда от момента на зачеването, това не се случва докато яйцеклетката не се имплантира.

Отделете десетина минути, кога теста за бременност е най-точен за да се запознаете кога се извършват и каква информация предоставят за състоянието на бременната жена и нейното дете трите изключително важни високоспециализирани прегледа при специалист по фетална медицина – първи триместър скрининг тест, фетална морфология и късна фетална морфология с доплерово изследване.

Мастилено-струйните тестове се появиха малко по-късно, те струват малко повече от техните двама предшественици. Ако предишните опции трябва да се great site използват само след закъснение, то след колко дни да се направи тест за бременност в реактивна версия?

Всеки знае случаи, в които отрицателен тест за this website бременност заблуждава в обратното на реалността, както и положителният може да информира погрешно при отсъствие на бременност.

Тук ще ви представим прости начини за потвърждаване на бременност без тест:

По време на ултразвуковото изследване специалистът по фетална медицина наблюдава количеството течност зад вратлето на бебето, нухалната гънка на назалната кост, изследва дясната сърдечна клапа и малък съд в черния дроб (дуктус венозус).

Това е съвременен диагностичен и лечебен метод, който се реализира с помощта на специален инструмент и се отнася към т.н. миниинвазивни процедури. През малък разрез на коремната стена в тялото се вкарва лапароскоп – умно микросъчетание от оптична система и осветително тяло. Чрез лапароскопа се прави подробен оглед на коремната кухина.

You may email the internet site proprietor to let them know you had been blocked. Be sure to involve Anything you were performing when this web site came up and also the Cloudflare Ray ID located at the bottom of this site.

Report this wiki page